dijous, 5 de març del 2009

Pregunta 8 de l'Avaluació Inicial

Començant amb les respostes de l'avaluació inicial que s'han de penjar per a la part 1.2 de la PAC 1, copio la resposta a la pregunta 8.

Aquí teniu la resposta:

¿Has pensat en la possibilitat d’adaptar l’entorn de la UOC a les teves necessitats i les dels teus companys i professors (opció Personalitza)? Inclusió del missatge al qual es respon (el lector tindrà una idea del que origina i els detalls del teu missatge), número de missatges visualitzats en les bústies compartides (útil quan hi ha molta comunicació a algunes bústies), signatura de correu (per facilitar la comunicació i posar a un clic de distància altres mitjans de comunicació teus...?

- La veritat és que algunes coses les vaig configurar quan vaig “entrar” a la universitat, però ja no les he tocat més. Últimament he pensat en diverses ocasions de canviar algunes altres coses, com per exemple la inclusió del missatge original en la resposta, però no he tingut ocasió de fer-ho.


He de confesarn però, que ara si que he modificat la inclusió del missatge original en la resposta dels mails i que ja no he variat res més perquè de moment no ho trobo necessàri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada